Svt stafett damer

Svenska succén – damerna tog hem stafetten | SVT Sport

Svenska succén – damerna tog hem stafetten | SVT Sport

1 dec. 2022 — Svensk succé – för tredje dagen i rad. Damerna tog en överlägsen seger i stafetten efter Hanna Öbergs jätteryck på tredjesträckan.

Svensk succé – för tredje dagen i rad.Damerna tog en överlägsen seger i stafetten efter Hanna Öbergs jätteryck på tredjesträckan.

Sverige tvåa i damstafetten – Tyskland diskades | SVT Sport

5 feb. 2023 — – De gör en bra stafett, så det är synd, säger Stefan Thomson, Sveriges damtränare till SVT Sport. Sveriges förstalag med Emma Ribom, Ebba …

Sverige gick in i mål som trea efter att ha tappat förstaplatsen på Moa Ilars sträcka. Men Tyskland som kom tvåa diskas – och därmed blev det en andraplats för Sverige. – De gör en bra stafett, så det är synd, säger Stefan Thomson, Sveriges damtränare till SVT Sport.

Mardrömsstart sänkte svenskarna i stafetten | SVT Sport

14 jan. 2023 — Hoppet om pallplats försvann tidigt i damernas stafett. En straffrunda på första sträckan gjorde det omöjligt att hänga med i toppen.

Hoppet om pallplats försvann tidigt i damernas stafett. En straffrunda på första sträckan gjorde det omöjligt att hänga med i toppen. Efter en rejäl upphämtning slutade det med en sjundeplats för det svenska laget.

Världscupen i skidskytte från Kontiolahti – stafett | SVT Sport

1 dec. 2022 — Klockan 13.20 är det dags för damernas stafett i SVT1, Play eller i … Resultat masstart damer över 12,5 kilometer skidskytte-VM Oberhof:.

Världscuppremiär i skidskytte från Kontiolahti. Klockan 13.20 är det dags för damernas stafett i SVT1, Play eller i spelaren ovan.

OS-guld till Sverige – vann damernas stafett | SVT Sport

OS-guld till Sverige – vann damernas stafett | SVT Sport

16 feb. 2022 — Sverige höll för favorittrycket i damernas skidskyttestafett. Efter en imponerande insats på samtliga fyra sträckor i stafetten kunde Elvira …

Sverige höll för favorittrycket i damernas skidskyttestafett.Efter en imponerande insats på samtliga fyra sträckor i stafetten kunde Elvira Öberg avsluta med att åka först över mållinjen och säkra ett historiskt OS-guld.– Jag har drömt om att stå och skjuta för guld. Det kändes väldigt speciellt och stort och jag ville verkligen förvalta läget, säger Elvira Öberg till Aftonbladet.

Skidskytte | SVT Sport

Svenska VM-rekordet hyllas: ”Fantastiskt”. Skidskytte · Experterna imponerade av svenska insatserna · Hanna Öberg vann damernas masstart vid skidskytte-VM.

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Ny pallplats – Sverige tvåa i stafetten | SVT Sport

11 dec. 2022 — Sveriges damer tog säsongens andra raka pallplats i stafett – men det blev ingen seger. Elvira Öberg jagade ursinnigt på slutvarvet men han …

Sveriges damer tog säsongens andra raka pallplats i stafett – men det blev ingen seger.Elvira Öberg jagade ursinnigt på slutvarvet men han inte ikapp Frankrikes Julia Simon, utan Sverige blev tvåa.– Jag vet att hon är en av de bästa, men jag vet att jag också är det. Det är imponerande det hon gör, säger Elvira Öberg.

Keywords: svt stafett damer