Utforska allt Jula har att erbjuda i Uppsala – från sortimentet till öppettiderna!

Jula är en av Sveriges ledande detaljhandelskedjor och erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården, byggprojekt och mycket mer. Om du befinner dig i Uppsala och är intresserad av att utforska allt som Jula har att erbjuda i staden, har vi samlat all information du behöver om deras butiker och öppettider.

Jula butiksläge i Uppsala

I Uppsala finns det två Jula-butiker som du kan besöka för att upptäcka deras sortiment. Den första butiken, Jula Boländerna, ligger på Boländerna industriområde och är lättillgänglig med bil. Den andra butiken, Jula Gränby, ligger i köpcentret Gränbystaden och är perfekt för kunder som föredrar att shoppa i stadskärnan.

Tips:Om du vill ha mer information om butikernas exakta adresser och kontaktuppgifter, kan du besöka Julas hemsida påjula.se/uppsala.

Sortimentet hos Jula Uppsala

Jula erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för att tillgodose behoven hos både privatpersoner och proffskunder. Oavsett om du behöver verktyg, trädgårdsutrustning, belysning, färg, inomhusinredning eller något annat, har Jula det du söker. Butiken har även ett stort utbud av säsongprodukter som passar perfekt för högtider som jul, påsk och midsommar.

Kategori Exempel på produkter
Verktyg Skruvmejslar, hammare, sågar
Trädgård Gräsklippare, trädgårdsmöbler, grillar
Bygg Färg, kakel, byggmaterial
Inredning Belysning, möbler, textilier

Öppettider hos Jula Uppsala

Det är viktigt att känna till öppettiderna för Jula-butikerna i Uppsala för att planera ditt besök på bästa sätt. Nedan hittar du information om butikernas ordinarie öppettider:

 • Jula Boländerna:
  • Måndag-fredag: 10:00-20:00
  • Lördag: 10:00-18:00
  • Söndag: 10:00-16:00
 • Jula Gränby:
  • Måndag-fredag: 10:00-21:00
  • Lördag: 10:00-18:00
  • Söndag: 10:00-16:00

OBS: Observera att öppettiderna kan variera vid speciella tillfällen, som helgdagar och röda dagar. Vi rekommenderar att du kontrollerar öppettiderna på Julas hemsida eller kontaktar butikerna direkt för att vara säker på att de är öppna vid din önskade tidpunkt.

Kontakta Jula Uppsala

Om du har frågor eller behöver mer information om Jula i Uppsala, kan du enkelt kontakta butikerna via följande kontaktuppgifter:

 • Jula Boländerna:
  • Telefon: 010-498 56 00
  • Email: bolander.butik@jula.se
 • Jula Gränby:
  • Telefon: 010-498 57 00
  • Email: granby.butik@jula.se

Ta gärna kontakt med butikerna om du har frågor om deras sortiment, erbjudanden, eller om du behöver hjälp och råd inför ditt köp.

Besök Jula i Uppsala redan idag och upptäck deras fantastiska utbud av produkter för alla dina behov. Med deras breda sortiment och generösa öppettider är det lätt att hitta allt du söker hos Jula!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Jula i Uppsala?

Öppettiderna för Jula i Uppsala kan variera beroende på vilken av deras butiker du besöker. För information om specifika öppettider rekommenderas det att du besöker Julas officiella hemsida, jula.se.

Var kan jag hitta Jula i Uppsala?

Det finns flera Jula-butiker i Uppsala, inklusive Jula Boländerna och Jula Gränby. Du kan också hitta information om deras butiker på Julas officiella hemsida, jula.se.

Vilka produkter finns i Julas sortiment i Uppsala?

Jula erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem, trädgård, fritid och verktyg. För att få en fullständig överblick över deras sortiment i Uppsala rekommenderas det att du besöker deras hemsida, jula.se.

Vad är adressen till Jula i Gränby?

Jula Gränby ligger på Gränbystaden i Uppsala. Den exakta adressen kan du hitta på Julas officiella hemsida, jula.se.

Har Jula öppet på helgerna i Uppsala?

Jula har oftast öppet även på helgerna i Uppsala, men öppettiderna kan variera. För att vara säker på att de har öppet när du planerar att besöka, rekommenderas det att du kollar deras officiella hemsida, jula.se, eller kontaktar butiken direkt.

Vilka är öppettiderna för Jula Boländerna i Uppsala?

För att få information om öppettiderna för Jula Boländerna i Uppsala, kan du besöka Julas officiella hemsida, jula.se, eller kontakta butiken direkt.

Var kan jag hitta information om Julas öppettider i Uppsala?

För information om Julas öppettider i Uppsala, rekommenderas det att du besöker Julas officiella hemsida, jula.se. Där kan du hitta uppdaterad information om deras öppettider.

Kan jag handla online på Jula.se och hämta i butik i Uppsala?

Ja, du kan beställa produkter online på Jula.se och välja att hämta dem i en av Julas butiker i Uppsala, inklusive Jula Gränby och Jula Boländerna.

Kan jag hitta information om Jula Uppsalas sortiment på deras hemsida?

Ja, på Julas officiella hemsida, jula.se, kan du hitta information om deras sortiment i Uppsala. Där kan du även söka efter specifika produkter och se om de finns tillgängliga i butik.

Finns det några erbjudanden eller kampanjer på Jula i Uppsala just nu?

För att få information om aktuella erbjudanden och kampanjer på Jula i Uppsala, rekommenderas det att du regelbundet besöker deras officiella hemsida, jula.se. Där kan du hitta information om deras aktuella erbjudanden och kampanjer.

Artiklen Utforska allt Jula har att erbjuda i Uppsala – från sortimentet till öppettiderna! har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 26 anmeldelser